M 201104

Archive for abril 2011

ESCALE i MATECOSA agafen un mínim avantatge en l’anada

Dilluns, 18 d’Abril. Diari Bon Dia.

L’Escale UE Santa Coloma i el Matecosa UE Sant Julià són els conjunts que afrontaran la tornada de les semifinals amb avantatge. Això sí, mínima. Van vèncer en l’anada i tractaran de mantenir les diferències per colar-se a la final i disputar-se el títol de la Copa Constitució.

El Construccions La Posa FC Lusitans va ser qui es va posar per davant contra l’Escale. Raya, als quatre minuts, inaugurava el marcador. Trobar-se amb el gol en contra no va fer que els colomencs es fessin enrere i van aconseguir l’empat al minut 21, obra de Boris. El gol del triomf no va arribar fins a la segona part, amb una rematada de Rodríguez (m. 64). El Lusitans es va quedar amb un jugador menys en els temps afegit. Hernández va ser expulsat en veure targeta vermella directa.

Per la seva part, el campió vigent, el Matecosa, vol defensar amb èxit el títol que va aconseguir la temporada passada. De moment té avantatge en el seu duel amb el Pidasa FC Santa Coloma. I això que li va tocar remuntar, després que al minut 12 Manolo Jiménez marqués de penal. Abans d’arribar al descans, Gabi Riera amb el seu gol deixava les coses tal com estaven al principi.

En la segona part Varela feia el segon dels lauredians en el 62, i Iguacel, quan passaven tres minuts del temps reglamentari, materialitzava el tercer, cosa que complicava les coses al Pidasa per a la tornada. Però els colomencs no es donen mai per vençuts i encara van tenir temps de marcar, mitjançant Samir. Dos jugadors, un per cada banda, van ser expulsats per protestes des de la banqueta: Gilbert i Moreno.

La tornada es disputarà el pròxim 1 de maig, aquesta vegada al camp d’Alàs.

MATECOSA I ESCALE agafen avantatge a les semifinals.

Dilluns, 18 d’abril de 2011 02:00 (El periòdic d’Andorra)
Els lauredians derroten el Pidasa 2-3, mentre que els colomencs guanyen 2-1 el Lusitans

La Copa Constitució va obrir ahir les semifinals amb dos duels d’alt voltatge a Aixovall que va deixar en tots dos casos les espases en alt per als partits de tornada. El Matecosa Sant Julià i l’Escale Santa Coloma van agafar un mínim avantatge després de vèncer per la mínima els seus duels contra el Pidasa Santa Coloma i Construccions La Posa Lusitans, respectivament.

Després de la broma dels quarts de final, quan algunes eliminatòries no es van poder finalitzar per manca d’efectius en alguns dels equips, ahir va tornar la serietat a la Copa Constitució amb els tradicionalment quatre equips més forts del futbol andorrà. En el primer duel, la UE Escale Santa Coloma va derrotar per 2-1 el Construccions La Posa Lusitans, mentre que en el segon, el Matecosa Sant Julià va vèncer 2-3 el FC Pidasa Santa Coloma.

En el primer matx, el Lusitans es va avançar als quatre minuts de joc gràcies a Juan Raya. Aquesta situació va complicar molt la vida de l’Escale, que amb tot als 21 minuts de joc va aconseguir empatar amb una diana de Boris Anton. Ja a la segona part, l’Escale va fer el 2-1 en el minut 64, obra d’Albert Rodríguez.

En el segon duel de la tarda, va ser el Pidasa Santa Coloma qui va pegar primer contra el Matecosa Sant Julià. Manolo Jiménez, de penal, va fer l’1-0 als 12 minuts, però no massa va durar l’alegria colomenca perquè en el 39 Gabi Riera empatava per marxar amb 1-1 al descans. A la represa, en el 62 Sebas Varela va avançar els lauredians (1-2), i en el 93 Marcelo Iguacel semblava sentenciar amb l’1-3, però just un minut més tard Samir va posar el 2-3 definitiu. Els partits de tornada, l’1 de maig

Convocatòria pel III Torneig Aleví – Benjamí

I bona tarda de primavera, hem conegut quin són els convocats i els hi donem la nostra enhorabona…

Aquí ho teniu.

COPA CONSTITUCIÓ, tornada de la 3a. eliminatòria.

Els partits de l’Encamp i el Casa Benfica queden inacabats per falta de jugadors
Diari BON DIA
Escrit per Joan Josep Blasco
Diumenge 10, Abril de 2011 20:43
 La tornada dels quarts de final la tenien molt coll avall els que s’havien imposat en l’anada, així que no van patir per superar la ronda i classificar-se per a les semis de la Copa Constitució, en què es trobaran els quatre millors equips de la Lliga. Això sí, aquesta eliminatòria serà recordada perquè tres partits han quedat suspesos pel mateix motiu, la falta de jugadors d’un dels implicats.Avui ha passat en dos.Si en l’anada el matx entre el Bar La Fira d’Andorra FC Casa Benfica i l’Escale UE Santa Coloma no es va reprendre al descans perquè el Casa Benfica s’havia quedat només amb sis jugadors entre expulsats i lesionats, ahir va succeir el mateix en el partit entre l’FC Encamp i el Pidasa FC Santa Coloma. En l’anada havien guanyat els colomencs per 0-9. Els encampadans van començar el matx amb només vuit jugadors i al descans perdien per 10-0. El delegat va informar a l’àrbitre que dos dels seus jugadors estaven lesionats, així que no es podia reprendre el partit, que, com va passar en el cas del Casa Benfica, no se seguirà disputant en una altra data per la claredat del marcador.Els golejadors del Pidasa van ser Renato amb quatre dianes, Nastri i Danilo amb dos, i Javi Sánchez i Xinos amb una.

El Casa Benfica va tornar a ser reincident. Ho va fer en l’anada i també en la tornada. Al minut 69 es va haver de suspendre el partit amb l’Escale. Va començar el matx amb només deu jugadors. En el minut 47 Pinto va ser expulsat i les lesions de diferents futbolistes van comportar que no es pogués continuar. Els colomencs vencien per 4 a 0, amb dues dianes de Rodríguez i una de Vall i Rodrigo. L’Escale arribava amb una renda de 0-7. Aquest enfrontament també es donarà per tancat.

El Construccions La Posa FC Lusitans tenia un avantatge de 0-6 sobre el Construccions Modernes Inter Club Escaldes.Aquest cop es va imposar per un resultat més curt (2-1). Leo obria el marcador a la mitja hora, Pinho empatava al 82 i Barros donava el triomf al 86. En partit avançat, el Matecosa UE Sant Julià s’havia imposat dimecres al Construccions Buiques Ranger’s FC per 8 a 1. En l’anada havia guanyat per 0-3.

Les semifinals tindran els enfrontaments entre l’Escale i el Lusitans, i el Pidasa amb el Sant Julià. L’anada es disputarà diumenge vinent, mentre que la tornada serà l’1 de maig.