M 201107

Archive for juliol 2011

INSCRIPCIÓ TEMPORADA 2011-2012 !!!

Ja teniu el model que els vostres pares hauran de signar per a la Inscripció de la propera temporada al Futbol Base.

Per descarregar-la només cal que cliqueu a:

       “Futbol Base / Descàrregues  (al menú superior).”

U.E.SANTA COLOMA B

Pel que fa a la lliga de Futbol d’Andorra i de cara a la propera temporada 2011 – 2012, la Direcció del nostre equip ha decidit crear el filial del Primer Equip, que jugarà a segona divisió amb el nom de U.E.SANTA COLOMA B.

Desitgem que l’equip ens pugui donar les mateixes alegries o més que el Primer Equip.

BONA SORT CAMPIONS !!

L’ESCALE ES QUEDA SENSE SORPRESA A HONGRIA AMB UN CONTUNDENT 4-0

El periòdic d’Andorra

08/07/2011

Hi havia il·lusió en l’Escale Santa Coloma per veure què podria passar al partit de tornada que l’equip disputava a Hongria. El 0-1 del Comunal de fa set dies, però sobretot la bona segona meitat dels jugadors de Lluís Aloy, va deixar un bon sabor de boca que ahir es va esvair amb un 4-0 del Paks que va confirmar l’eliminació del conjunt andorrà.

El Paks va sortir a descartar la sorpresa, i al minut 11 Magasfoldi feia la primera diana. El matx va arribar amb 1-0 a la mitja part, i als pocs minuts de la represa (minut 49), de nou Magasfoldi marcava. L’eliminatòria estava perduda per a l’Escale, encara que tot i la lluita va encaixar dos gols més: un en el minut 77, de Bode, i altre en el 81, de Heffer.

SENSE RES A PERDRE

Periòdic d’Andora 07/07/2011

L’ESCALE, AMB UN 0-1 DE L’ANADA / Qui es pot permetre somiar és la UE Escale Santa Coloma, que és des d’ahir a Székesfehérvar (Hongria) per jugar contra el Paks. El conjunt colomenc va sortir derrotat del partit d’anada disputat ara fa set dies al Comunal, però per un poble 0-1 que va deixar dues lectures. La primera, la bàsica d’un resultat curt en contra; la segona, una segona meitat realment bona dels homes que entrena Lluís Aloy, el que permet pensar que les diferències entre els dos equips no són abismals. El matx es disputarà a l’estadi Sóstói de Székesfehérvar, localitat situada a 69 quilòmetres de la capital, Budapest.

L’Escale va plantejar un partit seriós a casa, i tot i perdre va donar una bona imatge, sobretot a la segona meitat. Va ser quan fins i tot l’equip colomenc va disposar de diverses ocasions per marcar, tot i que cap ni una va obtenir el premi desitjat. El més normal és que l’evolució dels equips andorrans en competició europea sigui de fer front el rival durant la primera meitat, però patir una davallada, sobretot física, en la segona, el que provoca habitualment que acabin perdent. Fa set dies això no va passar, perquè el Paks va marcar al quart d’hora de joc i ja no va fer molt més mal, mentre que l’Escale va saber rectificar en la represa i, sense por, va plantar cara al rival fins i tot amb creació d’ocasions. Això és el que aporta una mica d’esperança a una entitat que aposta sempre pel caràcter de la joventut.

L’ESCALE MANINDRÀ L’ATREVIMENT AL CAMP DEL PAKSI

Diari D’Andorra 07/07/2011

L’equip, que va perdre al Comunal per 0 a 1 somia “tocant de peus a terra” en la sorpresa
La derrota per la mínima (0-1) la setmana passada al Comunal davant del Paksi hongarès deixava una tornada oberta per a la UE Escale Santa Coloma.

L’equip que dirigeix Lluís Miquel Aloy va jugar un bon partit però no va obtenir ni tan sols el premi de l’empat, i això fa ser molt prudent el tècnic. “Em conformo de fer un partit com el que vam fer a Andorra i a veure què pot passar amb el re­sultat”, deia Aloy. Ell, com els jugadors i la resta de persones implicades en aquest projecte té llicència per somiar, però ho fan “tocant de peus a terra. Repeteixo que ells són professionals i serà molt complicat”. Una de les principals preocupacions és l’adaptació a un camp més gran, de llarg i d’ample. “Serà molt més complicat tancar espais. Ells són un equip molt compacte, i davant tenen molt bons mecanismes per buscar el dos contra u i les esquenes dels defensors. A l’anada els vam poder frenar bé, a veure si podem fer el mateix en aquesta ocasió”, valorava l’entrenador.

 

Si no hi ha contratemps de dar­rera hora, l’onze titular serà el mateix que va jugar al Comunal, amb un sistema que no variarà “perquè és el que sabem fer, la manera com juguem sempre” i que buscarà robar la pilota al contrari i intentar sorprendre per velocitat. Al davant, el Paksi segueix amb l’afegit de motivació que dóna debutar a Europa, i que potser va jugar en contra dels hongaresos al Comunal, on fins i tot van ser dominats a estones. Però fer de local –a l’estadi Sóstói a partir de les vuit del vespre– pot canviar molt les coses.