10

Archive for octubre 2011

El Pidasa guanya l’Escale i el Lusitans es col·loca líder

Diari d’Andorra 3/10/2011

Els gols de Xinos i Cristo decideixen el derbi colomenc, golejada lusitana al Ranger’s i triomf mínim del Matecosa.

Un Pidasa Santa Coloma eficaç va derrotar l’Escale Santa Coloma per 2 a 0 en el duel més interessant de la tercera jornada de la lliga nacional i es va situar al   capdavant de la taula, juntament amb el Matecosa Sant Julià i el Lusitans la Posa, que per diferència de gols ocupa el primer lloc.

El partit va començar amb una pilota al travesser d’Alejandro per al Pidasa i prop de la mitja hora de joc Xinos marcava el primer gol en aprofitar-se dins l’àrea d’una pilota penjada. El duel era intens i amb alternatives, però el Pidasa va ser més precís davant un Escale que va patir més del compte en defensa. Alejandro rematava fora quan ho tenia tot per fer el segon als 33 minuts i al 40 arribava la rèplica de l’Escale, en una rematada de Boris que el porter Gerard desviava. A l’inici del segon temps la defensa del Pidasa va treure des de la línia de gol una rematada de cap de Víctor Rodríguez i pocs minuts després, al 51, Cristo feia el 2 a 0 amb un xut creuat  des de dins de l’àrea en una jugada en què la rereguarda de l’Escale va estar massa contemplativa. Fins al final, ocasions per ambdues bandes però el marcador no va variar.

El Lusitans es posa primer després de superar 6 a 0 el Ranger’s, cuer sense cap punt, mentre que el Sant Julià es va avançar amb gols de Riera i Miguel davant el Principat, que va retallar distàncies mitjançant Fillola. Girau va fer el 3 a 1 i al minut 86 Luigi San Nicolàs anotava el 3 a 2. L’Engordany i el Construccions Modernes van empatar (1-1).